Кои сме ние и с какво се занимаваме?

IT PROvocator е компания, която специализира в сферата на подбор на ИТ специалисти, консултиране на ИТ компании и екипи. Услугата, която предлагаме, е подплатена с дълбоко разбиране, практически опит и знания за ИТ бизнеса с всички негови специфики. IT PROvocator може да бъде Ваш ефективен партньор, както в сформирането на изцяло нови екипи, така и в разрастването на вече съществуващи такива. Съдействаме за достигането на обща цел, в която - от една страна - във Вашата компания работят дългосрочно подходящи за бизнеса Ви професионалисти, а от друга – в която ИТ специалистите имат необходимото поле да развият уменията си и да се чувстват „на мястото си“. Техническите ни рекрутъри са „IT PRO” гидовете, които ще консултират, насочат и подпомогнат всеки ИТ специалист, готов за следваща кариерна стъпка. С тях можете да поговорите за важните теми: от microservices до remote възможности и всичко, което е водещо и интересно за Вас в работата Ви.

IT PROvocator избира индивидуализиран, проактивен и технологично-обоснован подход, който води до траен принос и растеж за бизнеса и хората. Целта ни е да изграждаме дългосрочни взаимоотношения, така че да сме полезни във всеки следващ етап от развитието, както на компанията, така и от това на ИТ специалистите.

Създаване

1990

Опит в Technical Recruitment

0

Назначени кандидати

0

Компании, които подпомогнахме

0

Мисия

Мисията на IT PROvocator е да утвърди смисъла и ползата от висококвалифициран и специализиран ИТ подбор сред технологичните компании и сред професионалистите в ИТ сектора. Подпомагаме взаимодействието между софтуерните компании и ИТ експертите. Правим възможно взимането на информирани решения. Резултатът – всеки е там, където е професионално удовлетворен и има най-голям принос, а високо технологичните компании имат спокойствието и увереността, че развиват бизнеса си с правилните професионалисти в екипа си.

Визия

IT PROvocator цели да създаде нови стандарти в професията IT Recruiter. Стремим се да изградим модел на работа, който да се прилага в световен мащаб и да постига нови нива на продуктивност в компаниите, кариерна удовлетвореност и пълноценна реализация на хората.

Ценности

Доверие

Значимост

Развитие

Уникално отношение! Страхотни хора, много съм доволен от резултата, който имам благодарение на работата си с тях. Професионализъм и отношение на едно място. Наистина искрени благодарности за абсолютно всичко! Хора, изпълнени с позитивизъм, искащи да разберат точно какво търсиш и ти помагат да го намериш. Благодарен съм, че познавам такива хора! :) Желая ви успех!

Krasimir Mladenov

JavaScript Developer
ITPROvocator is the right place! Trust me. Amazing professional approach with attention to every detail on every step. The process was very smooth. The team paid attention to every priority I had. All of them were extremely positive, with very good technical knowledge to build the right profile of me and match the best place for my future career development. Thank you for your effort!

Rosen Dobrev

Java Developer
Oстанах приятно изненадан от задълбочеността и разбирането, с което IT PROvocator подходи към уменията и потенциала ми за по-добра реализация. Смятам, че с тяхна помощ взех добро решение за себе си.

Антон Донев

JavaScript Developer
TOP